dilluns, 24 d’agost del 2009

Pretemporada 2009

El passat dijous dia 20 d’agost, alguns membres de la Penya ens vam desplaçar al Múrcia a presenciar el trofeu “Nueva Condomina” que enfrontava al Murcia front a l’Osasuna de Pamplona. Allí ens vam reunir amb uns amics Osasunistes (Montxo, Juanjo, Oscar i l’Infiltrat), habituals del foro somosrojillos.com

Junts vam poder veure el partit que no va ser massa espectacular, i que va acabar amb el resultat de 0–0. El trofeu es va decidir a penals caent en les mans d’Osasuna amb el resultat de 2–4.

Tots vam passar un dia divertit, i el premi final per a la penya la Punyalà va ser la samarreta de Juanfran, l’extrem dret Crevillentí que milita a Osasuna (l’artífex del gol de la salvació davant el Real Madrid, de la passada temporada 2008/09), que ens va obsequiar amb ella i que prompte col·locarem a la nostra nova seu, al costat de la del nostre capità, Paxti Puñal.

La pretemporada acabà el diumenge 24, en el trofeu Ciutat de Pamplona, que també va caure en mans dels “rojillos” en aquest cas amb el resultat de 4–2 davant el Deportivo de la Coruña.

Ara a esperar la lliga. Aupa Osasuna!

1 comentari:

el pamplonica ha dit...

eyyy aqui montxoooo donde te has metido natxo?? a ver si hablamos tio, me lo pasé genial con vosotros y quiero hacerme de vuestra peña. un abrazo fortísimooo